طرح کسب و کار
ایده اصلی (مشکل / راه حل)
مسئله اصلی، جایگزین کردن تجهیز الکترود گرافیتی در کارخانههای فولاد بوده است. در گذشته الکترود گرافیتی به عنوان وسیلهای برای تخلیه سرباره در کورههای قوس الکتریکی استفاده میشد که به علت گران بودن و کارایی پایین و همچنین تخریب آن در هنگام سرویس، الکترود مسی تحت آبگرد با قابلیت حرارتی بالا جایگزین آن شد. طراحی خاص این قطعه در مقاومت در برابر تنشهای حرارتی باعث میگردد به عنوان قطعهای محافظ در برابر حرارت هزار و دویست درجه سانتیگراد بدنه کوره آسیبی نبیند. حرارت ایجادشده در بدنه این قطعه از طریق سیال آب گردنده در درون مجاری طراحی شده از قطعه خارج میگردد و دمای قطعه در حدی که موجب تخریب قطعه نگردد ثابت میماند. الکترود مسی با انتقال پیوسته و مطمئن سرباره باعث کاهش توقفات کوره، افزایش راندمان و همچنین بالا بردن سطح ایمنی در شرکتهای فولادسازی است.
اندازه بازار
با توجه به اینکه الکترود مسی سرباره در شرکتهای فولادسازی و در کورههای قوس الکتریکی استفاده میشود، بنابراین بازار این طرح بسیار گسترده است. تعداد کل فولادسازیهای کشور در حدود 200 شرکت است که حداقل حدود 80 الی 100 عدد کوره قوس الکتریکی برای تولید فولاد اختیار دارند. با توجه به اینکه عمر این قطعه در حالت استاندارد برای هر کوره قوس الکتریکی یک دوره دوساله است و همچنین همیشه یک قطعه یدکی مورد نیاز است، بنابراین برای هر کوره قوس الکتریکی دو عدد در یک دوره دوساله نیاز است. در نتیجه با توجه به تعداد کوره قوس الکتریکی موجود در کشور حداقل 160 عدد در یک دوره دو ساله مورد نیاز صنایع فولادسازی کشور است.
بازار هدف
این محصول برای تمام فولادسازان که تماماً از کورههای تهیه مذاب بهره میبرند، قابل استفاده است. نمونهای از این مشتریان شامل فولاد مبارکه اصفهان، فولاد هرمزگان، فولاد خوزستان و دیگر فولادسازان است.
روش درآمدزایی
برای کسب سهم بازار مد نظر از موارد زیر برای بازریابی الکترود مسی دریچه سرباره استفاده میشود. 1- نمایشگاهها 2- بازریابی چهره به چهره و B2C از طریق دعوت به شرکت یا دعوت شرکتهای مصرفکننده به بازدید از محصول در شرکت 3- بازریابی از طریق ویدئو کنفرانس 4- بازریابی از طریق سایت 5- بازاریابی از طریق شرکت در مناقصهها، فراخوانها و بومیسازی
هزینه ها
هزینههای مواد اولیه، نیروی انسانی، هزینههای عملیاتی، هزینههای بالاسری و سوددهی این محصول است. جمعا برای تولید هر یک عدد از این محصول حدود یک میلیارد تومان برآورد میشود.
نحوه بازاریابی
راههای اطلاعرسانی تولید این محصول شامل نمایشگاه، نمایش در وبسایت شرکت و ارائه مزایای محصول به قسمتهای بومیسازی و تحقیق و توسعه شرکتهای مورد استفاده است. همچنین با توجه به اپیدمی کرونا، ارائه محصول به صورت وبینار از راهکارهای اطلاعرسانی به شرکتهای مصرفکننده است.
مزیت رقابتی
1- هدایت حرارتی و هدایت الکتریکی بالا
2- خواص مکانیکی بالا مانند استحکام و مقاومت به خزش بالا
3- دارای سیستم آبگرد مناسب
4- بدنه یک تکه و تمام مسی
5- کاهش زمان ذوب
6- عدم چسبندگی سرباره مذاب به این محصول
7- عبور آسان سرباره مذاب
8- جلوگیری از توقفات برق مصرفی کورههای فوق سنگین
9- طول عمر زیاد این محصول
دستاوردها
دستاورد این محصول، رضایتنامه استفاده از این محصول از شرکت فولاد مبارکه اصفهان است.
نماد فرابورسی طرح «کاداجهان» است.
گزارش پایان دوره به پیوست است.
گزارش دورهای طرح تولید الکترود مسی به پیوست تقدیم میگردد.
نحوه مشارکت صندوق نوآوری و شکوفایی در سود تامین کنندگان در صورت موفقیت طرح:
در صورتی که درصد سود کمتر یا مساوی 60 درصد باشد، سود مشارکت صندوق نوآوری و شکوفایی صفر است.
در صورتی که درصد سود بیشتر از 60 درصد باشد، سود مشارکت صندوق نوآوری و شکوفایی 20 درصد از مازاد بر 60 درصد خواهد بود.
مثال 1: در صورتی که آورده یک تامین کننده 10 میلیون ریال باشد و در انتها، پروژه با 58 درصد سود به پایان برسد سهم صندوق از سود برابر صفر خواهد بود.
مثال 2: در صورتی که آورده یک تامین کننده 10 میلیون ریال باشد در انتها، پروژه با 62 درصد سود به پایان برسد سهم صندوق از سود برابر با 40،000 ریال خواهد بود.
آگهی تاسیس
آگهی تغییرات صاحبان امضا
اساسنامه
آگهی تغییرات سرمایه شرکت
آگهی تغییرات مکان شرکت
گزارش ارزیابی شرکت دانش پرتو نقش جهان به پیوست آمده است.
تاییدیه عملکرد سفارش و گواهی حسن انجام کار شرکت فولاد مبارکه اصفهان
ایزو 9001:2015
ایزو 45001:2018
ایزو 14001:2015
ایزو 10004:2018
ایزو 10668:2010
مجوز دانشبنیان
گواهینامه ثبت اختراع
کد پاسخ سریع استعلام اصالت بیمه اصل سرمایه طرح شرکت دانش پرتو نقش جهان در پیوست آمده است.
قرارداد بین عامل و متقاضی به پیوست آمده است.
توضیحات تکمیلی در خصوص الزامات و مقررات تکمیل بودن 25 درصد اولیه فراخوان تامین مالی جمعی در پیوست آمده است.